Blanko, industrijske, tonirane i etikete za vage

Kada je u pitanju industrijsko obeležavanje, materijala etiketa su zaista važni. Pomoć zaposlenih da rade bezbednije sa oznakama i drugim zahtevima za efikasnost i produktivnost. Blanko nalepnice mogu biti i sa štampom putem ribona možete ostaviti zapis na blanko nalepnicama i namenjen je za štampanje cena, bar kodovana i deklaracija na laserskim i ink jet štampačima. Blanko etikete ili pronalaženje odgovarajućih praznih etiketa koje odgovaraju vašim zahtevima za štampanje etikata može biti dosadno osim ako nemate pristup dobavljačima sa specijalizovanim znanjem. Grafoteks je kompanija za šstampanje etiketa sa punom uslugom sa iskustvom u snabdevanju i štampanju na širokom spektru materijala i tipova etiketa uključujući i prazne etikete. Direktne termalne prazne nalepnice visokih performansi ili prazne nalepnice sa termičkim trasnferom su nalepnice opšte namene koje zadovoljavaju širok spektar industrijskih primena. Bilo da Vam je potrebna etiketa za kratkotrajnu primenu ili trajanje etiketa. Blanko industrijske etikete mogu se koristiti u svim granama za označavanje vaših proizvoda.

Postoje i tonirane nalepnice u raznim bojama gde možete isto putem ribona ostaviti trag na etiketama, sve zavisi od vaše mašte u vezi dizajna. Na tim toniranim nalepnicama se najčešće štampa bar kod ili neka deklaracija koja u sebi ima bar kod i tekst.

Blanko etikete za vage možemo najčešće naći u mesnoj i prehrambenoj industriji, one ne moraju biti samo blanko već mogu biti i u boji. Može da se odštampa neka slika, logo firme ili proizvoda sa bilo koje strane i nakon toga vaga da otisne nakon merenja i očitavanje proizvoda deklaracija.

Najčešće dimenzije za vage koje se koriste su:

58 x 43mm, 58 x 60mm, 55 x 25mm, 55 x 65mm , itd. što ne mora da bude uvek tako. Na Vaš zahtev može biti i d ruga dimenzija. Najčešći materijali koji se koriste za ove potrebe su termo eko i termo top. Termo top se koristi za duboko zamrzavanje. Termo top i termo eko su već oslonjeni tako da ribon putem štampača nije potreban.